Brouwerij details.
Picaroons - Northhampton Brewing Company Extra info: In de 15e eeuw voordat hop vanuit Nederland naar Engeland werd gebracht, werd de term ale gebruikt om ongehopte gefermenteerde dranken te beschrijven. De term bier werd uiteindelijk gebruikt om een bierachtig brouwsel met toevoeging van hop te beschrijven. Traditionele Engelse Ales worden gewoonlijk gedefinieerd door de gebruikte giststam en de fermentatietemperatuur. Engelse stijl ales worden gebrouwen in open fermentoren met bovengistende gist. De fermentatie vindt plaats bij kamertemperatuur, die in de brouwwereld relatief warm is. Bij deze temperatuur produceert gist aanzienlijke hoeveelheden esters, complementaire smaken en aroma's, wat resulteert in bier met een volle, levendige smaak en veel body. Een Engels bier is een bier met wat diepte en wat karakter. DEZE SIR, IS BIER! Terwijl de mainstream zich meer en meer bewoog naar koud gefermenteerde, huiselijke en eerlijk gezegd nogal generieke lagers in Duitse stijl, handhaafde een selecte groep ambachtslieden de biertraditie. Picarons belichaamt deze geest en gebruikt nog steeds de traditionele methoden van deze ambachtslieden.
Brouwerij bezoek mogelijk: |
Laatste wijziging: Donderdag 30 mei 2024, 21:04. |
Copyright © 1999-2024 bier028.nl |